Luni-Vineri - 8:00 - 17:30, Sîmbîăta - 8:00 - 14:00

Cabinete stomatologice

Informație despre condițiile în care medicii cu grijă iși indeplinesc sarcinele cotidiene. Faceți cunoștință cu persoanele responsabile. Vedeți facilitățile care le obțineți cînd pășiți pragul nostru.

Cabinetul stomatologic Cioara

Pediatric Clinic Pediatric Clinic

INTRODUCERE

În cabinetele dotate cu tehnologii de performanță, medicii profesioniști aplică standardele internaționale în domeniul tratamentului. Metodele aplicate sunt minim dureroase. Instituția garantează un mediu confortabil și steril pentru pacienți. Echipa medicală deține cunoștințele și experiența necesară pentru a oferi pacienților tratamentul adaptat ultimelor cercetări în domeniul stomatologiei moderne.

Medicii cu o experiență profesională vastă,  aplică cele mai eficiente tehnici de terapie, pentru că au drept prioritate calitatea actului medical.

.

constantin mocanu

Înainte de toate vrem să vă mulţumim pentru că alegeţi serviciile CSR Hâncești, numărul celor care ne trec pragul de la an la an fiind în continuă creştere. Acest lucru ne confirmă încă odată faptul că suntem pe drumul cel bun şi că toate acţiunile pe care le-am întreprins pentru extinderea şi îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre în toată această perioadă este un semn bun.

SERVICII MEDICALE

 • Ortodonție

  Tratamente de ortodonție cu tehnici moderne și complexe. Alege-ți tipul de aparat dentar care să ți se potrivească!

 • Implantologie și Chirurgie

  Serviciile de implantologie și chirurgie sunt realizate de experți, oferindu-ți o dantură sănătoasă și aspectuoasă.

 • Protetică

  Lucrări protetice amănunțite: fixe, mobile sau mobilizate

 • Parodontologie

  Cele mai sigure tratamente împotriva bolii parodontale, căderii dinților și inflamării gingiilor

 • Profilaxie

  Prevenim afecțiunile dentare și complicațiile, în cazul unor afecțiuni deja existente.

 • Consultații

  Consultațiile medicale de specialitate și planurile de tratament sunt personalizate conform nevoilor tale.

FACILITĂȚI

CSR Hâncești reprezintă un concept modern, unic, care se identifică prin  atmosfera plăcută, dotare performantă și servicii de înaltă calitate. CSR Hâncești aduce în prim plan calitatea, seriozitatea și eficiența serviciilor medicale pe termen lung. Beneficiind de sisteme moderne de igiena și sterilizare, specialiștii cu o calificare înaltă realizează cele mai performante și dificile lucrări stomatologice.

 

Cine suntem?

Unica instituție în raion care prestează servicii stomatologice de ori ce dificultate. Ne evidențiăm cu profesionalism, responsabilitate, continuitate și orientare spre rezultat.

Oferim servicii persoanelor asigurate confrom programului unic de asigurări în medecină și contra plată.Accentul principal punem pe tratarea eficientă a bolnavului.

Accessibilitate

De la gara auto Hâncești Vă urcați în rutierele numărul 1,2 sau 5. Vă coborâți la sediul Centrului de Sănătate Hâncești. Noi ne aflăm la etajul IV acestei clădiri.

Nu este prevăzut accesul persoanelor cu nevoi speciale. La pacienții cu nevoi speciale, serviciile stomatologice se acordă la etajul I în sala de triaj. În cazuri excepționale la domiciliu.

Unde ne găsiți?

Adresa
or. Hâncești, str Mihalîcea Hâncu 151
Număr de telefon
+373 69511195