Luni-Vineri - 8:00 - 17:30, Sîmbîăta - 8:00 - 14:00

Funcții vacante

Vrei să faci parte dintr-o echipă, să lucrezi într-un mediu sănătos, care să te inspire, cu un pachet social pentru angajaţi?
Alătură-te echipei Centrul Stomatologic Raional Hînceşti

CV-urile se recepţionează la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pentru detalii ne contactați la numărul de telefon +373 26923379 (vă rugăm indicaţi poziţia pentru care aplicaţi).
Mulţumim tuturor persoanelor interesate, doar candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru interviu.

 

Cine suntem?

Unica instituție în raion care prestează servicii stomatologice de ori ce dificultate. Ne evidențiăm cu profesionalism, responsabilitate, continuitate și orientare spre rezultat.

Oferim servicii persoanelor asigurate confrom programului unic de asigurări în medecină și contra plată.Accentul principal punem pe tratarea eficientă a bolnavului.

Accessibilitate

De la gara auto Hâncești Vă urcați în rutierele numărul 1,2 sau 5. Vă coborâți la sediul Centrului de Sănătate Hâncești. Noi ne aflăm la etajul IV acestei clădiri.

Nu este prevăzut accesul persoanelor cu nevoi speciale. La pacienții cu nevoi speciale, serviciile stomatologice se acordă la etajul I în sala de triaj. În cazuri excepționale la domiciliu.

Unde ne găsiți?

Adresa
or. Hâncești, str Mihalîcea Hâncu 151
Număr de telefon
+373 69511195