Luni-Vineri - 8:00 - 17:30, Sîmbîăta - 8:00 - 14:00

Scurt istoric

ÎM Centrul Stomatologic Raional Hâncești este fondat conform ordinului nr. 224 al MS RM și prin decizia Consiliului Raional Hâncești nr. 07/08 din 19.12.2013. Și activează de la 02.01.2014 în componența sa fiind incluse secția stomatologică și cabinetele stomatologice rurale.

In cadrul ÎM Centrul Stomatologic Raional Hâncești activează 33 de salariați, dintre care 19 medici stomatologi, 7 tehnicieni dentari si 7 asistente medicale. Personalul medical din cadrul ÎM Centrul Stomatologic Raional Hâncești posedă un nivel înalt de cunoștințe practice. Participă activ la activitățile organizate de catre USMF "Nicolae Testimițeanu" si la diferite seminare, conferințe medicale organizate in Republica Moldova inclusiv si cu participarea internațională, in scopul calității serviciilor stomatologice si implementării tehnologiilor în diagnostic și tratament.

Cine suntem?

Unica instituție în raion care prestează servicii stomatologice de ori ce dificultate. Ne evidențiăm cu profesionalism, responsabilitate, continuitate și orientare spre rezultat.

Oferim servicii persoanelor asigurate confrom programului unic de asigurări în medecină și contra plată.Accentul principal punem pe tratarea eficientă a bolnavului.

Accessibilitate

De la gara auto Hâncești Vă urcați în rutierele numărul 1,2 sau 5. Vă coborâți la sediul Centrului de Sănătate Hâncești. Noi ne aflăm la etajul IV acestei clădiri.

Nu este prevăzut accesul persoanelor cu nevoi speciale. La pacienții cu nevoi speciale, serviciile stomatologice se acordă la etajul I în sala de triaj. În cazuri excepționale la domiciliu.

Unde ne găsiți?

Adresa
or. Hâncești, str Mihalîcea Hâncu 151
Număr de telefon
+373 69511195